Suño, Beiruña, Queiruga y Bruño, Abra, Cadabra y.... PATA DE CABRA!!!

Estimat Adam,

hem actuat a Parada 13, una pintoresca estació a la linia León-Bilbao on germinen éssers cursiosos en un alberg molt bonic, la finestra de la cuina coincideix amb la porta del vagó a l'andana (pots saludar als passatgers mentre remenes la cassola).
Objectiu següent : Galícia!
Quina paissatges!! Ens plantem a un festival de folk gallec on actuarem a la 01:00.
Ens banyem mentrestant en un riu enorme, mai ens havíem banyat en un riu tant gran, la Maruxi ens porta amb barca, la Zoe fa mortals, hi ha una corda penjada d'un arbre i ens tirem en plan tarzan. 
Es fa fosc, anem cap al festival, pulpito a la gallega recien fet, canten iaies i toquen panderetes. Tothom balla la jota i la muñeira, falta la cabra.
Actuació brutal de La Garra en format reduit, la gent molt feliç, nosaltres també. Licor cafè, La Garra balla al son de la gaita. Més de 1000 persones ballen i ballen i ballem això es una festa i el demés són tonteries. Se'ns fan les 5:00 i encara toquen gaites i ballen iaies, ens han guanyat, no podem més, "gaites win".
Ahir vam saber que al diari Faro de Vigo han publicat un article on sortim!! 
Al dia següent riu amazones i pimientos del padrón amb fogonet, el Chelo fa slack sobre l'aigua. 
Anem cap a Finisterre al capvespre, la posta de sol ens ha esperat i per 2 segons veiem com es fon el sol dins l'aigua de Cabo Carrubedo amb la corresponent carretera de "Lucía y el sexo", far i llum de posta al mar....

Zoe

No hay comentarios:

Publicar un comentario